Конференція трудового колективу університету, включаючи виборних представників з числа студентів відбудеться 03–06 грудня 2021 року в дистанційному режимі

1 December 2021

Порядок проведення конференції

Конференція трудового колективу Національного університету «Одеська політехніка», включаючи виборних представників з числа студентів відбудеться 03–06 грудня 2021 року в дистанційному режимі.

 

Порядок денний

1) Про погодження статуту Національного університету «Одеська політехніка»,

доповідач – проректор Ю.М. Свінарьов (питання потребує голосування; голосування – відкрите; режим проведення голосування – дистанційний).

 

Пояснювальна записка до голосування

Відповідно до пп. 2 п. 2 статті 36 Закону України «Про вищу освіту» вчена рада закладу вищої освіти розробляє і подає вищому колегіальному органу громадського самоврядування проєкт статуту закладу вищої освіти, а також рішення про внесення змін і доповнень до нього.

У зв’язку з наданням Державному університету «Одеська політехніка» статусу національного вчена рада університету розробила та подає вищому колегіальному органу громадського самоврядування Національного університету «Одеська політехніка» – конференції трудового колективу, включаючи виборних представників з числа студентів, статут Національного університету «Одеська політехніка».

Відповідно до пп. 1 п. 2 статті 39 Закону України «Про вищу освіту» вищий колегіальний орган громадського самоврядування Національного університету «Одеська політехніка» має за поданням вченої ради погодити статут Національного університету «Одеська політехніка» та подати його на затвердження до Міністерства освіти і науки України.

 

Голосування

Голосування здійснюється засобами Google Workspace for Education.

Делегатам конференції буде надіслано запрошення до голосування на корпоративну пошту.

Голосування буде доступно делегатам конференції за корпоративним акаунтом університету.

Голосування триватиме з 08:00 3 грудня до 17:00 6 грудня 2021 року.